Nieuws /

Masterclasses Sonic Acts XIV

Pauline Oliveros (foto: paulineoliveros.us)

— Vlak voor het Sonic Acts XIV festival kun je deelnemen aan verschillende masterclasses. Een unieke kans om met vijf beroemde internationale artiesten te werken.

De sessies zijn bedoeld voor artiesten, muzikanten en andere creatieve professionals die graag deze kans aan willen pakken. In een compacte setting krijgen deelnemers inzicht in concepten, werkprocessen en composities door middel van praktische werksessies en seminars.

4196

STEIM, Stedelijk Museum Amsterdam en Sonic Acts zullen de masterclasses gezamenlijk organiseren. Docenten van de masterclasses zijn Pauline Oliveros (US), Catherine Christer Hennix (US/SE), Peter Kubelka (AT), Olaf Nicolai (DE) en Tino Sehgal (DE/UK).

Om mee te doen moet je jouw aanmelding insturen voor 12 februari 2012. Je kunt meedoen aan meerdere masterclasses, maar er is wel een eigen bijdrage van 25 euro per sessie.

Sonic Acts is een festival dat sinds 1994 hedendaagse en historische ontwikkelingen op het snijvlak van kunst, technologie, muziek en wetenschap presenteert. Het festival bestaat uit een groot aantal optredens en performances, een internationale conferentie, een uitgebreid filmprogramma en een expositie.

Voor meer informatie bezoek de Sonic Acts XIV website.

Share

Facebook comments